Home / Slider / Invitaţie la Zilele Comunei Corunca

Invitaţie la Zilele Comunei Corunca

Primăria comunei Corunca organizează vineri, 26 iulie, și sâmbătă, 27 iulie, cu ocazia Zilelor Comunei Corunca, diferite manifestări artistice și sociale.

Conform datelor furnizate de către organizatori, vineri, începând cu ora 19.00, vizitatorii vor putea participa la programul K.Ú.L. – ”Ai grijă de cei dragi!”, organizat de psiholog Csiki Andrea în Casa de Cultură Corunca, sau la un campionat de mini-fotbal pe terenul de mini-fotbal din comună, organizat de Școala Generală ”Tholdalagi Mihály”. Apoi, de la ora 20.00 începe concertul în care vor cânta Mike Zetter, Gábriel, și DJ. Morár Roland.

Sâmbătă, după deschiderea oficială de la ora 10.00, încep manifestațiile artistice ale Programului Școlii Generale”Tholdalagi Mihály”, spectacolul Navarra Dance, un program pentru copii, urmat de dansuri populare, atât românești, cât și maghiare, apoi Vass Ignác va aduce muzică de petrecere.

De la ora 19.15, va avea loc un concert artistic, susținut de Sebastyén Aba, Szabadi Nóra, și Őrdőg Miklós Levente, urmat de cei de la Semnal M și KisCipő.

Ziua va culmina cu un foc de artificii la ora 23.00.

Mai multe informații legate de program pot fi găsite pe pagina de Facebook a Primăriei Corunca.

Alex Ionuţ ORBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Elevi de 10, felicitați de prefectul Mara Togănel

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a întâlnit cu doi dintre elevii care au obținut media …