Home / Comunicate / Turnir medieval, spectacole ecvestre deosebite, concerte în locații inedite și activități în natură: o parte din activitățile interesante de la Dracula Horse Festival

Turnir medieval, spectacole ecvestre deosebite, concerte în locații inedite și activități în natură: o parte din activitățile interesante de la Dracula Horse Festival

Distribuie

Dacă atunci când eram mici ne plăceau poveștile, weekend-ul viitor fiecare din noi va putea să fie personaj principal în povestea Dracula Horse Festival, festival care va avea loc în Sighișoara în perioada 27-29 septembrie la Domeniul Dracula Daneș. Spunem poveste pentru că locația, activitățile și decorurile te vor face, cu siguranță, să te simți parte dintr-una.

Timp de 3 zile la Domeniul Dracula Daneș se vor aduna oaspeți din toată țară să ia parte la cea de a doua ediție a festivalului. Anul acesta spre deosebire de ediția trecută evenimentul va avea loc de vineri până duminică, iar la spectacolele care vor avea loc în ziua de vineri vor putea participa exclusiv persoanele cu abonament.

În ceea ce privește spectacolele care vor avea loc în cadrul acestei ediții a Dracula Horse Festival vorbim de spectacole de tras cu arcul cu actorul Denis Ștefan, acrobații călare și cascadorii ecvestre cu Răzvan Oncioiu și Georgiana Neselan, iar iubitorii de cai vor putea să participe și la demonstrații de dresaj natural sau dresaj de Înalta Scoală Spaniolă.

Una din atracțiile principale ale acestei ediții va fi zona medievală și turnirul medieval, o întreaga zona din festival va fi amenajată în stil medieval și tot acolo vor avea loc diferite demonstrații pentru curioșii prezenți la eveniment.

Seara de sâmbătă va fi cu totul specială deoarece va avea loc și concertul cunoscutei trupe Voltaj. Inedit este faptul că acest concert va avea loc în Arena Caiilor, o locație total atipică pentru concerte și manifestații de genul acesta. Atmosfera va fi cu siguranță unică și de povestit. Fanii Voltaj trebuie să știe că pot să participe la concert chiar dacă nu au abonament sau bilet pentru festival, putând să achiziționeze bilet numai pentru concertul Voltaj, iar accesul în zona concertului se va face cu câteva ore înainte.

Și ca să fie alegerile și mai grele pe toată durata festivalului, participanții vor putea să ia parte la diferite activități. Spre exemplu, o atracție deosebită poate să fie zona de cinema în aer liber unde pot fi urmărite filme celebre. O experiență inedită care trebuie încercată este plimbarea cu trăsura, dar și participarea la ateliere de olărit, potcovit sau teșut.

Copiii vor fi privilegiați și ei pentru că la Dracula Horse Festival vor avea o zona specială, amenajată numai pentru ei, unde vor putea să se bucure de tot felul de joculețe sau să viziteze grădina zoologică de la Domeniul Dracula Daneș.

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea cailor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene, să ne bucurăm de momentul prezent.

***

Biletele pot fi cumpărate de pe www.entertix.ro sau de pe www.iabilet.ro

Abonamentul include acces la toate activitățile în toate cele 3 zile de festival

Biletele pe zile permit accesul la toate activitățile din ziua respectivă

Biletele pentru concertul Voltaj permit accesul strict în perimetrul în care va avea loc concertul cu max. 2 ore înainte de concert.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.