Home / Slider / 100 de femei sprijinite în cadrul campaniei ”Puternice împreună, femei pentru femei”

100 de femei sprijinite în cadrul campaniei ”Puternice împreună, femei pentru femei”

Junior Chamber International (JCI) Târgu-Mureș a derulat, în perioada 1 august – 1 octombrie, campania ”Puternice împreună, femei pentru femei”, proiect care a venit în sprijinul femeilor din medii dezavantajate.

Pe parcursul acestui proiect, timp de două luni, persoanele din comunitate au donat poșete și produse de igienă personală pentru femei. Fiecare poșetă a inclus: şampon, gel de duş, deodorant, săpun de mâini, pachet de absorbante, perie de păr, unghieră, pastă plus periuţă de dinţi, balsam de buze/ruj, cremă universală.

În total, 100 de astfel de poșete au fost donate din Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Sibiu și Orăștie.”În perioada 1-3 octombrie echipa de proiect s-a întâlnit cu 100 de femei cărora, prin implicarea comunității s-a reușit să li se aducă o bucurie. Femeile nu doar au primit poșete cu produse, ci au primit și informații prețioase pentru sănătatea lor cu privire la igiena personală și cancerul de sân de la dr. Fülöp Zsolt, respectiv de la studentele de la Universitatea de Medicină, Eliza Morar, Mihaela Măican și Adina Creța”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de către conducerea JCI Târgu-Mureș.

Proiectul a fost demarat de către echipa JCI Târgu-Mureș în parteneriat cu asociația ”Casa Dragostei și a Milei”, care sprijină prin intermediul acțiunilor sale comunitățile dezavantajate din județul Mureș.

”Toate produsele extra și poșetele rămase vor fi donate prin intermediul Casei Dragostei și a Milei femeilor din mediile dezavantaje. Echipa JCI dorește să continue această inițiativă și în primăvara anului viitor și speră să reușească și atunci să ajute pe cele aflate în nevoie” se afirmă în același comunicat de presă.

Andreea GONDOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziția omagială György Harag, deschisă până duminică la Teatrul Naţional Târgu-Mureş

Teatrul Național Târgu-Mureș a vernisat în data de 4 iunie expoziția omagială György Harag. Instituţia …