Home / Recomandări zi de zi / Un spital important din Mureş angajează asistent medical generalist

Un spital important din Mureş angajează asistent medical generalist

Distribuie

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist la Ambulator de specialitate stomatologie.

Nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului vacant este de asistent medical generalist: absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru şi adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România.

Potrivit unui comunicat, concursul se va desfăşura la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, după următorul calendar:

– Selecţia dosarelor: 1 noiembrie 2019;

– Testarea psihologică (nu constituie probă de concurs): 7 noiembrie 2019, ora 9.00;

– Proba scrisă: 11 noiembrie 2019, ora 11.00;

– Interviul: 14 noiembrie 2019, ora 9.00.

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituţiei, etajul 1, camera 4107 (Biroul Organizare), în perioada 18 octombrie 2019 – 31 octombrie 2019, de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.30.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul Organizare (camera 4107), la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, persoană de contact Oana Bianca Bîrlean, secretarul comisiei de concurs, sau la avizier, precum şi pe pagina web www.spitalmures.ro.


De asemenea, verificati

Licitația pentru Magistrala “Apă pe câmpie” are un câștigător! (Luduș – Grebenișu de Câmpie)

Distribuie SC Aqua Serv Cluj SRL este câștigătorul licitației pentru aducțiunea de apă Luduș – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.