Mamprenoarele recomandă: Femeia în echilibru Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: Femeia în echilibru

Trăim într-o lume în continuă schimbare. Suntem adânciți în imprevizibil și complexitate. Cu cât descoperim mai mult, cu atât este mai mult de descoperit. Fiecare întrebare scoate la iveală o altă întrebare. Avem nevoie să dezvoltăm acele abilități și atitudini care să facă sens în acest haos. Avem nevoie să știm cum să găsim certitudinea în noi înșine, despre ceea ce vrem și ceea ce credem când totul în jurul nostru pare să pună la încercare cine suntem.
Avem nevoie să știm cum să râdem, să ne eliberăm, să învățăm, să creștem, să iubim și să mergem mai departe. Avem nevoie de capacitatea de a rămâne pe poziții în situații care ne provoacă stres sau durere și să găsim bucurie în ceea ce facem și în oameni. Învățăm cum să găsim excelența care este în fiecare dintre noi și să o sărbătorim. Suntem aici să învățăm așa cum nu am învățat niciodată până acum.
La întrebarea ”Este NLP-ul relevant în dezvoltarea mea?” răspunsul este ”DA”. Avem nevoie să învățăm cum să folosim noile tehnologii în moduri creative și diferite. Dacă faci ceea ce ai făcut dintotdeauna, vei primi ceea ce ai primit dintotdeauna. Este această combinație ”de a te gândi la ce să te gândești” și tehnologie care va da o nouă generație de antreprenori și lideri diferiți de restul. Nu există în dezvoltarea personală și umană o unealtă mai puternică decât NLP-ul. Inteligența emoțională, inteligența spirituală, viziunea și alte variabile ale conceptului de dezvoltare a resurselor umane sunt instrumente derivate din procesele de NLP. Succesul vine din interior. Succesul nostru depinde de abilitatea de a fi excelenți în tot ceea ce gândim, spunem și facem.
Dacă ai avea soluții CLARE, INTEGRITATE și ECHILIBRU în ceea ce faci, ar fi asta ceva ce ți-ar stârni interesul?
Te invit să descoperi, tot ce ai nevoie să descoperi la un Workshop dedicat Echilibrului- Workshop de Dezvoltare Personală- Femeia în Echilibru.
Vino să înveți abilitatea mentală care îți dă AVANTAJUL de a fi în control și astfel obții rezultate. Învață care este modul prin care poți să îți însușești și să ai aceste rezultate EXCELENTE în viața profesională și personală.
• RELAȚII – atât personale cât și profesionale mai bogate și mai profitabile pentru tine și ceilalți
• MOTIVAȚIE – descoperă talentul tău unic și obține puterea de a realiza ceea ce îți dorești
• FOCUS pe tine, pregătește-te să îți cunoști și conștientizezi cele mai intime și profunde gânduri și emoții.
• OBIECTIVE – primește toate resursele, scapi de blocaje, te dezvolți și accelerezi pe drumul spre succes.
Când și unde? Târgu Mureș – 16 noiembrie 2019, Co-Place, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171.
Care este investiția ta? Individual – 120 lei; cu însoțitor – 200 lei / 2 persoane.
Detalii și îns.crieri pe www.quantumindsnlp.ro.

Anamaria MAROCICO, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică, Life & Business Coach, Master Practician de NLP, Time Line Therapy™ și Hipnoză, Fondator Quantum Minds NLP, Antreprenor, Membră a Comunității Mamprenoare Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE