(P): Ioan Mocean, Primarul orașului Sărmașu, Președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Mureș: “Ștafeta este acum la dumneavoastră și este important să o predați cuiva în care aveți încredere” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 115 Vizualizări

(P): Ioan Mocean, Primarul orașului Sărmașu, Președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Mureș: “Ștafeta este acum la dumneavoastră și este important să o predați cuiva în care aveți încredere”

Dragi mureșeni,

În calitate de Președinte al Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal din județul Mureș, Vă mulțumesc!

Sunteți cei care au înțeles că fiecare vot contează, că alegerea președintelui țării ne privește pe fiecare dintre noi și că votul este mesajul puternic pe care electoratul îl dă clasei politice.

Datorită voturilor dumneavoastră am intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale. Aveți în continuare un rol crucial, pentru că doar dumneavoastră decideți cine va fi Președintele României pentru următorii cinci ani.

Este un moment important atât pentru noi, primarii și consilierii locali și județeni ai Partidului Național Liberal, cât și pentru dumneavoastră, pentru că sunteți chemați la urne să stabiliți parcursul țării pentru următorii 5 ani. Nu irosiți șansa unui vot crucial și oportunitatea de a avea un cuvânt de spus într-o problemă de importanță națională – statutul României în Europa și în lume.

Vă invit în arena deciziei prezidențiale! Apreciez în mod deosebit curajul celor care își asumă alegerea făcută și luptă pentru convingerea lor. Ștafeta este acum la dumneavoastră și este important să o predați cuiva în care aveți încredere. De aceea, este important să mergeți la urne și să alegeți candidatul care a dovedit că este garantul democrației și un Președinte respectat la cel mai înalt nivel.

Haideți la vot pe 24 noiembrie! Nu îi lăsați pe alții să decidă pentru voi!

Cu respect,

Ioan Mocean

Primarul orașului Sărmașu,

Președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Mureș

 

(Comandat de Partidul National Liberal-PNL

– Executat de ZI DE ZI EVENTS SRL – portal: www.zi-de-zi.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 31190005)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE