Share

Home / Recomadări zi de zi / S-a lansat un nou proiect: „Șansa mea de a vorbi corect”

S-a lansat un nou proiect: „Șansa mea de a vorbi corect”

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 32 din Târgu-Mureș a găzduit marți, 3 decembrie, lansarea proiectului Erasmus+ “Șansa mea de a vorbi corect”.
La evenimentul de lansare au fost invitați specialiști din terapia tulburărilor de limbaj din cadrul Centrelor Școare pentru Educație Incluzivă și ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș, precum și reprezentanți ai asociațiilor nonguvernamentale.

Cursuri de formare logopedică

”Proiectul „Șansa mea de a vorbi corect” se derulează pe parcursul a 14 luni, în perioada 1 octombrie 2019 – 30 noiembrie 2020, iar partenerii implicaţi sunt Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Euroteach International Training & Learning Institute din Ankara, Turcia. Scopul proiectului este eficientizarea corectării tulburărilor de limbaj la copiii cu nevoi speciale, în vederea optimizării incluziunii școlare și sociale”, a precizat prof. Anișoara Moga, reprezentant legal al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 din Târgu-Mureș.
Potrivit acesteia, în cadrul mobilității, grupul țintă este format din cinci profesori logopezi titulari ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1, care ”vor participa la cursul de formare logopedică pentru intervenții adresate copiilor cu cerințe educaționale speciale “Speech Therapy: Stop the Silence” în Helsinki, Finlanda, în perioada 6-15 aprilie 2020, durata cursului de mobilitate fiind de zece zile.”

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliția Mureș, la bilanț. Campanii de prevenire a criminalităţii

Din analiza evoluţiei criminalităţii în anii anteriori, s-au stabilit ca şi priorităţi de acţiune pentru …

Share
Share