Ziua Porților Deschise la Liceul UMFST Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

Ziua Porților Deschise la Liceul UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează miercuri, 8 mai, de la ora 11.00, evenimentul Ziua Porților Deschise la Liceul UMFST „George Emil Palade”, care se adresează elevilor, părinților și cadrelor didactice.
Scopul evenimentului este de a prezenta elevilor oferta educațională pentru anul școlar 2024/2025, facilitățile și corpul didactic.


Deschiderea de la ora 11.00 va fi urmată de tururi ghidate până la ora 15.00 în spațiile în care Liceul își va desfășura activitatea (săli de curs, amfiteatre, laboratoare, terenuri de sport, Grădina Botanică Universitară).
„Ca parte a angajamentului nostru de a promova excelența academică, Liceul UMFST „George Emil Palade” are onoarea să anunțe desfășurarea evenimentului Ziua Porților Deschise în data de 8 mai 2024, ora 11.00. Acest eveniment invită viitorii elevi, părinții, profesorii și membrii comunității locale să descopere mediul dinamic de învățare din cadrul prestigioasei noastre comunități academice, abordarea inovatoare a educației, precum și nenumăratele oportunități disponibile în cadrul instituției noastre. Participanții vor avea șansa de a vizita facilitățile noastre de ultimă generație, de a interacționa cu membrii dedicați ai instituției și de a obține informații valoroase despre oferta școlară și activitățile extracurriculare. Fiți alături de noi în acest moment când ne deschidem porțile și vă prezentăm posibilitățile nesfârșite care vă așteaptă în călătoria spre succesul academic. Ab juventute ad sidera”, a declarat lect. univ. dr. Andreea-Romana Ban, directorul Liceului UMFST „George Emil Palade”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE