”Dinte pentru dinte”, deliciu pentru spectatori, la Sala Mare Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

”Dinte pentru dinte”, deliciu pentru spectatori, la Sala Mare

Reprezentația ”Dinte pentru dinte” de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, va avea loc duminică, 26 ianuarie de la ora 19.00 la Sala Mare.

Din distribuție fac parte actorii Companiei ”Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind Vlad Zamfirescu, actor al Teatrului Bulandra din București.

Doi băieți se bat în curtea școlii, iar unul îi rupe celuilalt doi dinți cu un băț. Acțiunea se mută repede într-un apartament la ușa căruia sună părinții ”agresorului“ pentru a răspunde cei ai ”victimei“. Aceștia nu doar că le răspund, dar îi și invită înăuntru. Ce urmează de aici, puteți vedea în spectacolul ”Dinte pentru dinte“, după ”Zeul măcelului“ de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, beneficiind de scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365-806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372-951.251.

De asemenea, biletele și abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE