(P): Petru Ionuț Budian, candidatul PNL la Primăria Sâncraiu de Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2117 Vizualizări

(P): Petru Ionuț Budian, candidatul PNL la Primăria Sâncraiu de Mureș

În urma dezabaterii  și alegerilor avute Organizația PNL Sâncraiu de Mureș și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar  în persoana domnului Budian Petru Ionuț.
Ce îl recomandă pe domnul Budian Petru Ionuț pentru funcția de primar:
– Experiența, competența și dorința de a face mai mult, alături de o echipa de oameni care sunt la fel de determinați cu privire la schimbarea modului de administrare a comunei .
– Parcursul profesional al candidatului care a avut ocazia să interacționeze cu diferite administrații locale, ca simplu cetățean, ca  investitor, având oportunitatea de a vedea diferența dintre o comună bine organizată administrativ și alta în care administrarea lasă de dorit .
– Experiența politică acumulată din postura de consilier local în perioada celor două mandate aflat în opoziție, contribuind  astfel la  rezolvarea și  soluționarea unor probleme aduse la cunoștință de locuitorii comunei.
– O altă viziune și gândire de a face administrație publică, prin atragerea și administrarea de fonduri europene, dovedite prin implementarea în societatea pe care o conduce în momentul de față.
Astfel, organizația PNL Sâncraiu de Mureș susține necondiționat  candidatura domnului Budian Petru Ionuț la funcția de primar. Azi e momentul zero și suntem siguri că alături de dvs. vom începe să clădim o comună prosperă , așa cum ne dorim cu toții !
Vă invităm alături de echipa domnului Budian Petru Ionuț!

”Cred cu tărie ca trebuie sa ne implicăm în viața comunității și atunci vom reuși să schimbăm ceea ce ne dorim. Recunosc că, în unele momente, m-am gândit bine dacă să mă implic mai mult sau să îmi aloc resursele și energia spre alte proiecte. Și în aceste momente de cumpănă am primit multe încurajări de la consăteni, prieteni și de la echipa liberală să fac acest pas. Este o onoare pentru mine să am în jurul meu astfel de persoane, care mi-au insuflat încredere și speranță că se pot face mai multe, pentru că nu voi fi eu primar, ci voi avea alături de mine cetățeni de bună credință care cred în dezvoltarea comunității, care vor veni cu idei de proiecte, pe care eu, ca primar, să le pun în aplicare”, a declarat Budian Petru Ionuț.

(Advertorial politic)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE