Studenți la Medicină și Farmacie, voluntari pentru susținerea vârstnicilor din Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Studenți la Medicină și Farmacie, voluntari pentru susținerea vârstnicilor din Târgu-Mureș

Un grup de studenți voluntari, coordonat de Asociaţia Studenţilor Maghiari din Târgu-Mureş, Asociația Medicilor Rezidenți din Transilvania, Consiliul Consultativ al Președinților Asociaţiei Studenţilor Maghiari din Târgu-Mureş și Biroul Parlamentar Dr. Vass Levente, realizează o acțiune de voluntariat la nivelul municipiului prin care se oferă să livreze medicamente pentru vârstnici.

”Echipa de voluntari livrează celor vizați medicamentele cu prescripția medicală și recomandările medicului de familie, pentru a asigura utilizarea adecvată a acestora. Livrarea medicamentelor la domiciliu poate fi solicitată de către medicul de familie al persoanei în cauză, pe baza sesizării prealabilă a acesteia. Astfel, în cazul în care pacientul vârstnic semnalează că nu se poate deplasa pentru a-și procura medicamentele și are nevoie de ajutor în acest sens, medicul de familie este rugat să transmită, la adresa de email medicamenteacasa@yahoo.com, rețeta și numărul de telefon al pacientului”, au transmis voluntarii, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, echipa de voluntari stă la dispoziția medicilor de familie cu serviciu telefonic, disponibil zilnic între orele 9.00 – 16.00, la numărul de telefon 0722-406.621.

(Redacția)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE