Mureșean arestat pentru furt din locuință Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Mureșean arestat pentru furt din locuință

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 31 august, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că la data de 26 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Luduș au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Ogra, bănuit de comiterea a două fapte de furt din locuințe, de pe raza orașului Luduș.

,,Din cercetări a reieşit că în cursul lunii martie, cel în cauză, ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Luduș, sub pretextul solicitării acestuia de a-l ajuta la muncile gospodărești și profitând de neatenția persoanei vătămate ar fi sustras suma de 10.000 de lei, aflată pe o masă din bucătărie. De asemenea, în cursul lunii august, bărbatul ar fi pătruns, pe ușa deschisă, într-un alt imobil din Luduș, de unde, dintr-un portmoneu ar fi sustras suma de 300 de lei”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 30 august s-a luat măsura reținerii preventive pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 31 august, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările sunt în desfășurare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și violare de domiciliu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE