Sângerul are nevoie de continuitate! Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1076 Vizualizări

Sângerul are nevoie de continuitate!

Alexandru Măgheran, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Sânger, a intrat optimist în campania electorală pentru obținerea unui nou mandat. Având în spate realizările din ultimele patru mandate, Alexandru Măgheran are ca obiectiv finalizarea proiectelor începute în mandatul precedent, proiecte care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comuna Sânger și satele aparținătoare.

”Vin în fața alegătorilor cu sufletul deschis și sunt onorat să-i reprezint. Le cer votul de încredere pentru a putea continua proiectele începute și a duce mai departe planul de modernizare a comunei noastre. În mandatul actual am reușit să atragem fonduri pentru asfaltarea unei porțiuni de  6,8 kilometri de asfalt în satul Cipăieni, o investiție cu o valoare de 545 de mii de lei. Tot în acest mandat am reușit să construim și o grădiniță pe baza unui proiect pe fonduri de la Banca Mondială și de la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, proiect în valoare de 350 de mii de lei. La implementarea acestui proiect administrația locală din Sânger a avut o contribuție de 10% și a constat constând în amenajarea unui parc de joacă și agrement, total utilat pentru copii.

Din nefericire anul acesta a fost unul greu, pandemia de COVID creeând situații cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Dar am tratat și această situație ca atare și ne-am adaptat condițiilor. Pentru mine și echipa mea de consilieri educația și siguranța copiilor este pe primul loc și în aceste condiții am luat hotărârea să achiziționăm tablete pentru toți copiii din școală. Tabletele au fost achiziționate printr-un contract de doi ani, având și posibilitatea de a se conecta la internet pe bază de abonament. Tot în vederea susținerii tinerilor și copiilor din comuna noastră în acest mandat am realizat și amenajarea bazei sportive. Un alt obiectiv realizat îl reprezintă începerea școlii în condiții de maximă siguranță în acest sens am reușit să igienizăm școlile în totalitate, iar copiilor le sunt asigurate în fiecare zi măști din partea primăriei, atât în satul Sânger, cât și în Cipăieni.

Pentru mandatul viitor doresc să continui să lucrez la modernizarea comunei prin asigurarea unei infrastructuri demne de o comună europeană. În acest sens, împreună cu echipa din primărie am lucrat la proiectul care prevede realizarea rețelei de canalizare în comună urmând ca în perioada imediat următoare să identificăm sursele de finanțare și să depunem proiectul. Canalizarea trebuie făcută și se va face adaptată la condițiile specifice din comuna noastră. De asemenea, o prioritate o reprezintă modernizarea iluminatului public în comună și în vederea realizării acestui obiectiv am pregătit proiectul urmând ca în perioada următoare să-l depunem în vederea obținerii finanțării. Pentru mandatul următor mi-am propus să continui cu asfaltarea și întreținerea drumurilor din comună și satele aparținătoare și să continuăm sprijinirea procesului educațional, cultural și sportiv al copiilor din comună.”

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Andreea ȚIȚIU

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE