FOTO: Sergiu Papuc, vot pentru ”un Târgu Mureș mai înfloritor” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

FOTO: Sergiu Papuc, vot pentru ”un Târgu Mureș mai înfloritor”

Viceprimarul municipiului Târgu Mureș, Sergiu Papuc, totodată candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al ”Orașului trandafirilor” a votat la ora 10.50 în incinta Secției de votare nr. 60 amenajată în clădirea Școlii Gimnaziale ”Dacia”.

”Așa cum mi-am guvernat întreaga campanie electorală, am votat astăzi cu un sentiment de optimism, un sentiment pentru un viitor mai bun, un sentiment pentru un Târgu Mureș mai înfloritor. Am votat așa cum știe toată lumea, cu ”Orașul trandafirilor”, am votat pentru cea mai bună echipă din Consiliul Local dintre toate partidele politice și așa cum am mai spus în toată campania electorală, pentru noi funcția publică este o responsabilitate, nu un privilegiu, și nu ne conjugăm viața cu a lua sau a deveni, ci cu a fi”, a declarat Sergiu Papuc.

”La Consiliul Județean Mureș am votat pentru cel mai tânăr președinte de Consiliu Județean Mureș, am votat pentru o echipă foarte bună și competentă care și-a demonstrat calitățile în acest mandat și care își va demonstra în continuare calitățile. Proiectele pe care și le-au asumat le-au dus la bun sfârșit, urmează altele, deci discutăm despre continuitate atât la Primăria Târgu Mureș cât și la Consiliul Județean Mureș”, a adăugat candidatul social-democrat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE