Home / Politic / Unitatea de Suport COVID-19 de la UMFST Târgu Mureș, model pentru autoritățile din Bacău

Unitatea de Suport COVID-19 de la UMFST Târgu Mureș, model pentru autoritățile din Bacău

Autoritățile județene din județul Bacău intenționează să replice modelul de organizare al Unității de Suport Medical COVID-19 existent în campusul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În acest sens, marți, 24 noiembrie, unitatea suport din incinta UMFST a fost vizitată de Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău.

”Am avut o întâlnire cu domnul rector Leonard Azamfirei, pentru a ne împărtăși din experiența dânsului despre modul de organizare a secției externe COVID existentă la Universitate. Noi intenționăm să facem același lucru la nivelul județului Bacău, încercăm să facem o reorganizare a asistenței medicale, un management integral al asistenței medicale la nivelul județului în așa fel încât să fim cât mai eficienți. Sunt bucuros că am văzut un exemplu de bune practici, sper să îl replicăm și la Bacău”, a declarat Valentin Ivancea, cu prilejul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Mureș.

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Extindere și reabilitare școală gimnazială în localitatea Gănești

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share