VIDEO: ,,Cuierul gratuit”, acțiune caritabilă în sezonul rece Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

VIDEO: ,,Cuierul gratuit”, acțiune caritabilă în sezonul rece

Mária Koreck, președintele Asociației Divers din Târgu Mureș, a fost prezentă, marți, 19 ianuarie în fața Teatrului Național, unde este amplasat ,,Cuierul gratuit”, cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe, în perioada sezonului rece.

Cu sprijinul Fundației Transilvane Alpha și Teatrului Național Târgu Mureș, voluntarii Asociației Divers au reușit să pună în aplicare această inițiativă și în acest an. Astfel, toate persoanele care nu dispun de îmbrăcăminte sau încălțăminte corespunzătoare sezonului rece sunt așteptate la ,,Cuierul gratuit”, unde pot beneficia de aceste lucruri în mod gratuit.

Fiecare cetățean al orașului, dornic să ajute în această perioadă, poate adăuga una sau mai multe piese vestimentare ,,cuierului”, zilnic între orele 12.00 – 16.00. Fiecare donație este bine primită și mai mult decât atât, poate salva o viață.

,,Este întotdeauna bine ca să ajutăm pe cei care au nevoie. Cred că toată lumea se simte mai bine când crede că a putut să ajute pe cineva. Este, din păcate, nevoie de orice ajutor mic pentru că în Târgu Mureș sunt foarte multe familii și persoane singure, bolnave chiar, care au nevoie de sprijin. Câteodată un sprijin foarte mic contează foarte mult, poate să ajute ca să treacă de o perioadă incertă, din punct de vedere social, care poate să fie la unii foarte scurtă, dar dacă nu reușesc să treacă, atunci pierd o luptă pe lungă durată”, a precizat Mária Koreck.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE