Home / Slider / VIDEO-INTERVIU. Gál Sándor, director executiv la Fundația Comunitară: ,,Promovăm mobilitatea urbană durabilă”

VIDEO-INTERVIU. Gál Sándor, director executiv la Fundația Comunitară: ,,Promovăm mobilitatea urbană durabilă”

Gál Sándor, director executiv în cadrul Fundației Comunitare din Târgu Mureș, ne-a expus într-un interviu oferit cotidianului Zi de Zi, informații cu privire la Fundația Comunitară Târgu Mureș, scopul fundației, activitățile promovate și membrii fundației.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina web a Fundației Comunitare Târgu Mureș, www.fcmures.org, ,,fundația comunitară este o instituție locală care mobilizează resurse din comunitate și le canalizează către nevoi identificate în comunitate, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor dintr-o zonă geografică specifică”.

Scopul Fundației Comunitare este dezvoltarea comunității locale și oferirea unor finanțări inițiativelor locale.

,,Pe lângă aceste scopuri, ce s-a dezvoltat foarte mult: activitățile prin care promovăm mobilitatea urbană durabilă, ca oamenii să circule mai mult cu bicicleta, pe jos”, a precizat Gál Sándor.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prefectura Mureș plănuiește relocarea ursului de pe Negoiului

Printr-o postare făcută pe pagina sa oficială de Facebook în data de 25 februarie 2021, …