Home / Administratie / Târgu Mureș: Consilier local nou din partea PNL

Târgu Mureș: Consilier local nou din partea PNL

Distribuie

Municipiul Târgu Mureș are un nou consilier local în persoana liberalului Horea Șarlea (inginer de profesie, 34 de ani), fost subsecretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Horea Șarlea a postat pe pagina sa de Facebook joi, 25 februarie, că în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu Mureș din aceeași zi a depus jurământul de preluare a mandatului. Mai mult, noul consilier a spus în aceeași postare că mandatul său va fi „în sprijinul cetățenilor care nu au fost ascultați până acum”, al „tinerilor capabili”, dar și în ajutorul mediului de afaceri.

„Astăzi am participat la prima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu Mureș, în cadrul căreia am depus și jurământul de preluare a mandatului de consilier local. Pornesc, cu mare optimism, în noua funcție publică și cu gândul că, în acest mandat de consilier local, să pregătesc hotărâri de Consiliu Local care să vină în sprijinul cetățenilor care nu au fost ascultați până acum, în sprijinul tinerilor capabili și în sprijinul mediului de afaceri, care trebuie să devină competitiv, beneficiind de sprijinul continuu al administrației locale”, a transmis noul consilier.

Sprijin pentru idei inovative

De asemenea, Horea Șarlea a luat cuvânt la punctul de pe ordinea de zi care făcea referire începerea unui incubator de afaceri în Târgu Mureș.

„Am ținut să iau cuvântul la un punct de pe ordinea de zi, care se referea la înființarea unui incubator de afaceri, un proiect finanțat prin fonduri europene, un proiect destinat tinerilor întreprinzători, tinerilor care sunt profesioniști, cu idei inovative, dar care nu au un sprijin real pentru dezvoltarea unei afaceri. Rolul municipalității este acela de a crea infrastructura prin care aceștia să pornească pe un nou drum, un drum anevoios datorită birocrației excesive si a lipsei de încredere în mediul de afaceri. Orașul începe să crească doar cu oameni implicați și care își doresc sa trăiască într-un oraș cu adevărat european. Astăzi pot să spun că am o speranță reală și cred că avem o șansă bună. Voi munci cu echipa de consilieri ai PNL Târgu Mureș și cu ceilalți consilieri dornici de schimbare, așa cum am văzut azi că se poate”, a anunțat Horea Șarlea.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.