Home / Slider / Trei titluri naționale pentru un septuagenar din Mureș!

Trei titluri naționale pentru un septuagenar din Mureș!

Distribuie

În perioada 20-21 februarie 2021, Comisia atleților masters din cadrul Federației Române de Atletism a organizat la București Campionatul de sală al atleților masters.

Deși au participat în formație redusă, atleții din Luduș, componenți ai Atletic Club Sportin au adus în zestrea sportivă a orașului trei medalii de aur, una de argint și una de bronz. Și la această ediție veteranul Alexandru Cîrpaci Szanto, sportiv și antrenor, a concurat cu voința, dârzenia și tenacitatea recunoscute în nenumăratele concursuri încununate cu succese și a devenit dublu campion la categoria Masters 70 ani plus în probele de 1.500 de metri și 3.000 de metri și vicecampion în proba de 400 de metri. Mai tânărul său coleg de club, Gelu – Viorel Timiș a triumfat la categoria sa de vârstă Masters 35 în proba de 1.500 de metri și a câștigat bronzul în proba de 3.000 de metri. Aceste rezultate l-au determinat pe președintele Comisiei Atleților Masters prof. Robertino Tănase să aprecieze în mod laudativ performanțele atleților ludușeni.

Despre rezultatele obținute la această ediție a Campionatului național de sală pentru atleții masters, Dennis Bordan, președintele Atletic Club Sportin Luduș ne-a declarat: „Sunt rezultate care vin să răsplătească eforturile celor doi atleți în multe ore de antrenamente. Ne mândrim cu acești sportivi și rezultatele lor ar trebui să-i motiveze pe tineri, să vină spre noi, spre activitatea sportivă care poate să-i propulseze spre marea performanță, ori doar să le formeze și să le modeleze fizicul și psihicul. Clubul nostru și antrenorul Alexandru Cîrpaci-Szanto îi așteaptă”.

O luptă s-a încheiat, alta urmează, vine sezonul competițional în aer liber!

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.