Drumul dintre Daneș și Sighișoara, redeschis Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 921 Vizualizări

Drumul dintre Daneș și Sighișoara, redeschis

Miercuri, 17 martie, din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) împreună cu cei ai Poliției Rutieră au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN14 între Daneș si Sighișoara (km 87+600 – km 89+400).

”Menționăm că drumarii de la CNAIR, reprezentanți ai ISU Mureș, Poliției Rutiere Sighișoara și ai Ocolului Silvic Sighișoara, acționează pe acest sector de drum pentru îndepărtarea pericolului, prin toaletarea arborilor ce prezintă riscul de a cădea pe carosabil. Precizăm că Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri sunt mobilizate pentru cod roșu și toate utilajele sunt pregătite pentru a acționa acolo unde este cazul”, au transmis reprezentanții CNAIR, prin intermediul unui comunicat de presă.

UPDATE

În jurul orei 16.00, reprezentanții CNAIR au făcut următorul anunț:

”Circulația rutieră a fost reluată pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 14 între Daneș și Sighișoara.

Menționăm că drumarii de la CNAIR, reprezentanți ai ISU Mureș, ai Poliției Rutiere Sighișoara și ai Ocolului Silvic Sighișoara, au asigurat activitățile de toaletat arborii ce prezentau riscul de a cădea pe carosabil.

Reamintim participanților la trafic că astăzi, miercuri, 17.03.2021, din cauza pericolului ridicat de căderi de arbori pe partea carosabilă, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe acest sector de drum între km 87+600 și km 89+400.

Precizăm că Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri sunt mobilizate pentru cod roșu și toate utilajele sunt pregătite pentru a acționa acolo unde este cazul.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE