ULTIMA ORĂ! Târg de Crăciun în patru locații din Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 19503 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Târg de Crăciun în patru locații din Târgu Mureș!

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat vineri, 19 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, încheierea unui acord de colaborare între Primăria municipiului Târgu Mureș și Asociația Parapács Egyesület, în vederea organizării unui eveniment intitulat ”Târgul de Crăciun 2021”, în perioada 28 noiembrie – 28 decembrie 2021.

Pentru acest eveniment, a fost aprobată, la rectificarea bugetară, suma de 169.800 de lei, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 364 din 2021. Manifestarea se va desfășura în Piața Teatrului, Bulevardul Cetății, Cetate, Piața Bolyai.

”La ceasul cu flori se va amplasa o coroană de Advent – Asociația va amplasa cadrul metalic necesar, iar în Piața Teatrului se va amplasa bradul de Crăciun al orașului – asigurat de către Primărie, căsuțe de lemn pentru Târgul de artizanat tradițional – producători și artizani locali, un podium pentru formații a capella și coruri, precum și o bancă cu decorațiuni specifice pentru poze. Va fi și un ”Moș” cu care copiii pot vorbi și face poze. Băncile de pe Bulevardul Cetății vor fi șlefuite și vopsite de către voluntarii asociației. În Cetate se va pune accentul pe iluminare și pe elementele vizuale, vor fi amplasate ghirlande luminoase de la intrarea dinspre Bulevardul Cetății pâna la Casa Căsătoriilor și va fi amenajat un colț foto”, se precizează în expunerea de motive aferentă Proiectului de hotărâre.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE