Ziua internaţională a Drepturilor Omului, marcată într-o școală dintr-o comună mureșeană Invatamant
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Ziua internaţională a Drepturilor Omului, marcată într-o școală dintr-o comună mureșeană

Potrivit unui anunț puplicat pe pagina de Facebook a CR Târgu Mureș, vineri, 10 decembrie, s-a sărbătorit Ziua internaţională a Drepturilor Omului, iar cu acest prilej reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au discutat despre drepturile victimelor traficului de personae cu elevii claselor a V-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială din comuna Cristești.

,,Ziua internaţională a Drepturilor Omului, marcată anual la data de 10 decembrie, a constituit un prilej de a discuta despre drepturile victimelor traficului de persoane, cu elevii claselor a V-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Cristești. Foarte atenţi și activi la informatiile noastre, aceştia au înțeles cât de important este să ne cunoaștem drepturile, dar în acelaşi timp, să protejăm și drepturile celui de lângă noi, astfel încât să fim în siguranţă atât noi, cât și semenii noştri. Le-au plăcut filmuleţele și sfaturile noastre care îi pot feri de pericolul exploatării și au înțeles că doar aplicându-le, lucrurile merg spre un final fericit”, au precizat reprezentanții paginii de Facebook CR Târgu Mureș.

De asemenea, elevii au primit și materiale de prevenire care îi vor ajuta pe viitor să își amintească despre discuţia purtată.

,,Ne bucurăm de întâlnirea cu ei, întâlnire ce a fost posibilă prin sprijinul Primăriei și a unităţii şcolare din Cristești”, au mai precizat reprezentanții paginii de Facebook CR Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – CR Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE