VIDEO: Concert studențesc de colinde, la Zilele UMFST Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

VIDEO: Concert studențesc de colinde, la Zilele UMFST

Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș a găzduit, marți seara, tradiționalul Concert de colinde organizat de Liga Studenților Târgu Mureș.

Evenimentul a fost inclus în programul ediției din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și a fost organizat ireproșabil de către cea mai reprezentativă organizație studențească din județul Mureș.

”Practic, concertul de colinde al Ligii Studenților a devenit o tradiție de ceva ani deja, din fericire am putut să îl organizăm anul acesta în ciuda situației epidemiologice și ne-am bucurat foarte mult să avem alături de noi atât un cor al Ligii, un cor al asociațiilor partenere, momente individuale ale studenților cât și coruri specializate, inclusiv un grup de copii”, a afirmat Mara Ilovan, studentă în anul V, prezentatoare și co-organizatoare a evenimentului alături de Andrei Manea, student în anul VI.

”Acest eveniment se organizează cu prilejul Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie, iar pe această cale dorim să mulțumim pentru ajutorul primit în desfășurarea acestui eveniment”, a completat Andrei Manea.

Aplauze pentru toți artiștii

Au evoluat pe scenă, fiind răsplătiți cu aplauze generoase din partea publicului: Corul Ligii Studenților Târgu Mureș, solista Alexandra Sălăjan, Corul SideMED – ESTIEM, solistul Adrian Sabău, ”Colindătorii mureșeni” – grup alcătuit din Liviu Dascăl, Angel Avram, Laura Sand și Alexandra Togănel, solista Diana Vascul, Grupul vocal folcloric ”Maris”, solista Andreea Vîlcan, Grupul de copii al Asociației culturală ”Flori de pe Mureș” și duo-ul alcătuit din Alexandra Iacob și Sergiu Vasile Bugnariu.

La final, toți artiștii au fost invitați pe scenă, pentru a cânta, împreună cu publicul, colindul ”O, ce veste minunată!”.

”Studenții din cadrul UMFST nu se limitează neapărat la specializarea cu care se ocupă în mod principal și ne bucurăm foarte mult că există această continuitate, respectiv foști studenți care doresc să ia parte la activitățile noastre”, a mai menționat Mara Ilovan.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE