Drăgălășenii Zi de zi Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Drăgălășenii Zi de zi

Chiar dacă trăim vremuri de pandemie, dragostea își are locul ei. Flori, bomboane de ciocolată, baloane roșii în forme de inimioare, bilete la SPA și chiar sejururi în țări exotice, un pachet valabil de Ziua Sfântului Valentin, care se poate întinde până de Dragobete, pe 24 februarie. Unii contestă această sărbătoare a îndrăgostiților, pe motiv că e pur consumistă, nefiind specifică țării noastre,  că a fost adoptată la mare repezeală fără vreun motiv precis. Oricum ar fi, eu zic să ne bucurăm de fiecare moment care ne îndeamnă să fim mai calzi.

De unde vine?

Sărbătoarea Ziua Îndrăgostiților este asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius, care era oarbă. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu „al tău Valentin”.Sfântul Valentin este văzut ca un martir care s-a sacrificat pentru credința creștină. De-a lungul anilor, între îndrăgostiți s-a stabilit tradiția de a oferi flori de Ziua Îndrăgostiților la data la care acesta a fost executat, pe 14 februarie, în amintirea gestului preotului, precum și o felicitare.

Colecție de mesaje

Cotidianul Zi de zi a lansat o provocare iubăreților care vor să-și exprime sentimentele într-un mod inedit, prin rubrica Te iubesc Zi de zi: ai dat un click, ți s-a deschis o căsuță de mesaje goală și te-ai întrebat ce să scrii?! După cum era de așteptat, atunci când e vorba de scris mesaje, femeile vin de pe Venus, bărbații de pe Marte. Cu alte cuvinte, sexul feminin a încins mai degrabă site-ul, nu cel masculin. Foarte frumoase mesaje, mulțumim că ați dat o raită pe pagina noastră,  Zi de zi! 

Bucur Cristiana: Zi de zi te iubesc!!  În fiecare zi când mă trezesc, te văd zâmbind și îmi umpli inima de bucurie! Ești tot ce îmi doresc și îți mulțumesc pentru dragostea ta și pentru grija pe care mi-o porți. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături zi de zi. ❤️❤️

Suciu Laura-Maria:  Dragul meu, te iubesc mult și zi de zi mă bucur că faci parte din viața mea! Îți mulțumesc că îmi ești alături în fiecare zi, la orice pas, ceas de ceas! Te iubesc

Andrada Manu:  Zi de zi mâ gândesc la tine și tu nu știi. Aș vrea să mă vezi.

Nadia Covaci: Azi o sărbătorim pe mama noastră și îi urăm multă sănătate la cei 68 de ani. Să fie alături de noi încă mulți ani de acum încolo! La mulți ani mami!

Mihaela Grodsnichi: Aș vrea să te strâng în brațe zi de zi și să nu mai pleci. Poate reușesc să-ți spun asta și față în față când te întâlnesc, deocamdată mă ascund aici.

Nicoleta Vas: Iartă-mă că nu îți spun zi de zi, dar să știi că te iubesc chiar și atunci când sunt nervoasă sau par supărată.

Lucian P.: Nu te voi putea avea, nu voi uita niciodată și voi face tot posibilul să-ți demonstrez că te iubesc. Nimic nu e mai trist pe lume decât să te simți singur.

Maria Natea: Abia te-am cunoscut, dar simt că ești totul pentru mine. Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână. (Alfred de Musset).  ❤️❤️❤️

Petru Petru: Dragostea se simte zi de zi, nu se scrie. Oricât aș încerca să găsesc cuvinte să-mi exprim sentimentele, nu găsesc. Te iubesc, Ana!

M.M.: Diferența de vârstă nu contează, contează că te vreau pentru tot restul vieții zi de zi. Încearcă să privești altfel lucrurile, până la urmă contează ce simți și nimic altceva.

Miruna M.: Bătăile inimii tale sunt bătăile inimii mele. Te iubesc zi de zi și niciodată nu voi înceta să ascult bătăile inimii tale, care sunt bătăile inimii mele. Te iubesc, copilul meu!

Magda Vas: Ești cel mai bun dintre cei buni. Ne cunoaștem din liceu, ne vedem zi de zi, dar nu mă pot sătura de tine. Îți mulțumesc că exiști și că mă faci să mă simt unică.

Mioara Georgeta: Ești cel mai iubit tătic și te strâng în brațe. Abia aștept să vin acasă la vară, mi-e dor de voi.

Titi Marcu: Sper să îți pot dovedi într-o zi cât de mult te iubesc. Nu-mi pot imagina viața fără tine, sper din suflet să ne fie scris să îmbătrânim împreună.

Sidonia P. Orice ai zice, nu mă pot plictisi de tine. Mai ales dacă îmi spui zi de zi că mă iubești și că mă vrei tot restul vieții. ❤️❤️

Mihaela Pop: Mi-e dor de tine, chiar și atunci când mergi doar până la bucătărie. Vreau să fiu a ta zi de zi, să nu ne despărțim ever.

Ioana Banu: Te aștept zi de zi, tu, cel care îmi ești sortit. Viața e mai frumoasă în 2.

Vlad A. Iubire, bibelou de porțelan…Te iubesc, draga mea. E fragilă iubirea, dar noi suntem o stâncă împreună. La mulți ani de Valentin s Day!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE