Polițiști mureșeni implicați în colectarea de donații Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 236 Vizualizări

Polițiști mureșeni implicați în colectarea de donații

Corpul Național al Polițiștilor, Consiliul  Teritorial Mureș, Universitatea ”Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș și HOPE RUN for Charity organizează o strângere de bunuri necesare ajutorării refugiaților din Ucraina. Pentru că se dorește transportarea produsele donate miercuri, 2 martie, donațiile dumneavoastră să ajungă în locațiile menționate până marți1 martie, ora 12.00.

Centrul de Meditații și Dezvoltare Personală, Liceul Tehnologic Iernut de pe strada Mihai Eminescu nr.9, a devenit centru de colectare pentru refugiații din Ucraina, alimentele se pot lăsa la intrare în curtea liceului, clădirea de pe partea dreaptă. Astăzi începând cu orele 12:00 și până mâine orele 12:00 , se vor aduna alimente și se fac pachete pentru persoanele care găsesc refugiu pe teritoriul României, pachete care ulterior, împreună cu o acțiune organizată la Universitatea Dimitrie Cantemir Târgu-Mureș  ( persoană de contact doamna Doina David) , vor ajunge la persoanele care au nevoie, la punctele de frontieră.

Ca și idee pachetele pe care le vom face constau în :

1 l lapte

2 pateuri mari

2 conserve de carne

1 cașcaval mic

Salam vidat

Apă la 1 l sau la 2 l

Dulciuri ( de orice fel )

Orice aliment de acest gen este binevenit, iar dacă cineva este disponibil să ofere pungi pentru împachetat ,ar fi ideale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE