Noi succese pentru atleții veterani Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 474 Vizualizări

Noi succese pentru atleții veterani

Cei cinci atleți mureșeni participanți la Campionatul Național de sală a atleților veterani s-au întors acasă cu zece medalii, 7 de aur, 2 de argint și una de bronz. Aceștia au reprezentat două cluburi, CSM Târgu Mureș și ASC Luduș. Reușita întrecerilor a fost subliniată în primul rând prin bucuria de a reveni pe arenele sportive a celor peste 200 de concurenți înscriși în competiție. Reprezentând de acum Club Sportiv Municipal Târgu Mureș, cei trei care au participat la sfârșitul săptămânii la competiția desfășurată în sala de atletism Ioan Söter din București au obținut fiecare câte două medalii, bilanțul lor fiind patru medalii de aur și două de argint.

Cei trei performeri târgumureșeni (foto 1) și-au reconfirmat dealtel valoarea în probele lor obișnuite, cele care le-au adus satisfacții și în anii precedenți.

Două titluri de campion i-au revenit decanului de vârstă a grupului mureșean, Fülöp Ioan Csaba. Acesta a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria de vârstă +75 ani în probele 60 metri plat și aruncarea greutății.

Câte un titlu de campion și unul de vicecampion au obținut Barabási Rozália și Böjte Attila. Prima a obținut aurul în proba de 60 metri garduri și argintul la 60 metri plat la categoria „fetelor” de peste 45 de ani, iar colegul său a câștigat proba de 60 metri plat a categoriei peste 60 ani și s-a clasat al doilea la triplusalt. 

De menționat, cei trei sportivi mureșeni au fost ajutați în pregătire, în special pentru probele tehnice, de profesorul Baczó László.

Ceilalți doi atleți mureșeni, ambii de la Atletic Sportiv Club Luduș, au urcat la rândul lor pe prima treaptă a podiumului. Aceștia au și ei un îndrumător renumit printre veteranii atletismului prin persoana profesorului Alexadru Cîrpaci-Szanto. La categoria +50 ani Robert Costin (foto 2 în mijloc) s-a clasat pe locul I la proba 3000 metri plat și pe locul III la 1500 metri, iar „mezinul” mureșenilor, Viorel Timiș s-a impus la categoria 35-40 ani în două probe, cele de semifond, 800 și 1500 m.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE