Cum și-a petrecut ziua de naștere o fetiță din Ucraina Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Cum și-a petrecut ziua de naștere o fetiță din Ucraina

O fetiță refugiată din Ucraina a avut lacrimi de bucurie în ochi. B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureş au surprins-o oferindu-i tort, baloane și cadouri. Anna, care a fugit cu mama ei Svetlana  din Ucraina, a împlinit opt ani pe pământ românesc. Personalul de la Cămin a înconjurat-o cu căldură și înțelegere, să știe că este iubită și are prieteni. Este de neegalat importanța bunicilor în viața noastră, precum și nevoia de a le aprecia înțelepciunea, experiența și dragostea. De la declanșarea războiului în Ucraina, în orașul nostru au ajuns sute de refugiați. ONG-uri, asociații, primării, persoane fizice, s-au mobilizat pentru a le oferi ajutorul necesar. B-unicii nu au stat deoparte, nici de data asta.

„La mulți ani, Anna! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăieşti să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă! Cofetăria Egreta este cea care a făcut deliciosul tort. Mulțumim tuturor celor implicați!” a menționat pe pagina de facebook dr. Anca Mariela Florea, director Căminul pentru persoane vârstnice.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/22/marele-premiu-concursul-amandoi-in-aburul-painii/

Sâmbătă, 19 martie,  B-unicii au găsit ocazia de a-i oferi lui Tamirlan, un nou-născut de 9 zile, cazat la Hotelul Tineretului, câteva articole  necesare pentru prima băiță:o cădiță de baie, prosopel, hăinuțe, cremă, săpun lichid și pampers nr.1. Super B-unicii au demonstrat încă o dată  rolul lor activ, intuitiv, îngrijitor și generos. Este un tip de iubire care depășește cuvintele. Iubirea B-unicior noștri este ceva ce nu putem uita vreodată.

Nimeni nu poate face pentru copiii mici ceea ce fac bunicii. Bunicii tind să stropească praful de stele pe toată viața copiilor mici. – Alex Haley

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE