Diplomă de apreciere pentru polițistul Vlad Adrian Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1761 Vizualizări

Diplomă de apreciere pentru polițistul Vlad Adrian

Are mereu inițiativa de face lucrurile diferit, de a încerca ceva nou și, mai ales, are curaj. A devenit erou pentru localnici, și nu numai. S-a implicat în acțiuni caritabile, a ajutat nenumărate familii sărmane. A dăruit. Motiv pentru care a primit o diplomă de apreciere. Vlad Adrian este polițist la secția nr 12, Poliție Rurală Luduș, Postul de Poliție Iclănzel.

Asociația Internatională a Polițiștilor regiunea Mureș a înmânat o Diplomă de apreciere polițistului Vlad Adrian. Evenimentul a avut loc în cursul zilei de 27 martie și încununează întreaga sa activitate de până acum.

„Este un semn de apreciere, care chiar m-a bucurat. De fiecare dată când mi s-a înmânat o diplomă de merit sau am primit aprecieri din partea conducerii Inspectoratului Județean Mureș, în ceea ce privesc activitățile pe care le desfășor, am simțit emoție. Activitățile mele sunt apreciate atât din partea populației, cât și din partea lor. Este o motivație, este o bucurie, o mândrie și ca de fiecare când o activitate a ieșit la suprafață am promis că pe parcursul carierei mele, când se va auzi de mine, va fi doar de bine. Respect uniforma pe care o port și cinstesc Poliția Română” a declarat polițistul Vlad Adrian.

Polițistul Vlad Arian are 27 de ani. El dăruie nu din ceea ce are, ci din ceea ce este. Ca om.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE