Echipa de baschet Gladius Târgu Mureș, campioană națională Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 530 Vizualizări

Echipa de baschet Gladius Târgu Mureș, campioană națională

Gladius Târgu Mureș a cucerit titlul național la categoria U15 feminin, după 63-55 în urma finalei împotriva Olimpiei București.

Gladius Târgu Mureș a câștigat titlul de campioană națională a României la categoria U15 Feminin. Formația antrenată de Florina Pora a depășit Olimpia București. Scorul a fost 63-55, în finala desfășurată duminică, 27 martie, la Arena de Baschet din capitală.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/25/lajos-kristof-educatia-romaneasca-premiata-in-dubai/?fbclid=IwAR1Vu8s6XDOTuQC8eC5wgXO4jwtyy4yvheV1qTaO7zYjNn63iL2YmIepAvc

“O muncă titanică în ultimul an materializată într-o evoluție de nota 10 pentru sportivele noastre care cuceresc vârful muntelui în finala campionatului național. Mulțumiri speciale părinților pentru susținere. Felicitări tuturor echipelor participante pentru atmosfera de joc creata în sală. Felicitări organizatorilor și Federației Române de Baschet. Felicitări staff-ului tehnic pentru munca depusă, Pora Florina, Aleksandar Gacesa, PoraVlad” este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Clubului sportiv Gladius.

Jocul a fost controlat în întregime de echipa Gladius. La jumătatea întâlnirii deja avea un avantaj important, scor 35-21. Crina Teglaș a totalizat 23 puncte, 16 recuperări, 10 intercepții. Alexia Marcus a adăugat 18 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive, 6 intercepții pentru învingătoare. În replică, Fiorella Cristea Pantelimon a reușit 16 puncte, 18 recuperări, iar Carina Dănciulescu a adăugat 16 puncte, 11 recuperări pentru Olimpia București.

La turneul final de la București, Gladius Târgu Mureș a evoluat în următoarea alcătuire: Maura Beica, Alexa Moisan, Tania Șchiopu, Maria Brefelean, Denisa Elekes, Larisa Naznean, Marian Harfaș, Valentina Coval, Crina Teglaș, Teodora Muntean, Ariana Cozma și Alexia Marcus. Antrenori Florina Pora, Alekcsander Gacesa și Vlad Pora.

Bilanțul general al lui Gladius în CN U15 Feminin a fost de 17 victorii și nicio înfrângere în acest sezon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE