Sângeorgiu prinde rădăcini Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Sângeorgiu prinde rădăcini

Au plantat 11 puieți pe Dealul Pițigoilor din Sângeorgiu de Mureș. S-a marcat, astfel, cea de-a 11-a ediție a acțiunii „Sângeorgiu prinde rădăcini!”.  Au pus mâna pe lopată primarul Sófalvi Szabolcs, alături de alți 11 colegi. Evenimentul a avut loc în acest week-end, în preajma zilei de 21 martie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Pădurilor.

„Mulțumim pădurarului Máté Mihály pentru puieți și pentru sprijin.  În toți acești ani, am plantat peste 1000 de puieți: de-a lungul străzii Principale; în centrul comunei, pe malul Mureșului; pe diferite străzi; în semn de protest în jurul pădurii Pițigoiului; apoi în fâșiile tăiate din pădure; pe pășunea de sub pădurea Pițigoiului; în fața școlii, în curtea creșei”, a menționat pe pagina sa de facebook Sófalvi Szabolcs, primarul din Sângeorgiu de Mureş.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/28/diploma-de-apreciere-pentru-politistul-vlad-adrian/?fbclid=IwAR2IsHaP9xV2OpppmfDxwNUw1auIsnpGrrYw4A2X8AsiGgTZ9W84Rcwx9cM

Mulțumiri au fost adresate și celor care au participat sau sprijinit în aceste acțiuni: colegii, consilierii locali, elevii diferitelor școli, Direcția Silvică Mureș, cercetașii locali, asociațiile de tineret locale, grupul tinerilor creștini, fostul ministru al pădurilor, localitățile înfrățite, întreprinzători particulari, voluntari. Acțiunea va continua și în perioada următoare. Orașul va devenitot mai verde și va avea un aer mai curat și mai sănătos. Cu ajutorul arborilor înverziți, va avea și un aspect mai prietenos. Specialiștii spun că un copac produce oxigenul necesar unui adult. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE