Pisică salvată de pompierii mureșeni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Pisică salvată de pompierii mureșeni

O pisică năzdrăvană le-a dat bătăi de cap pompierilor mureșeni. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în cartierul Mureșeni, pe strada Hunedoara, pentru a coborî dintr-un copac o pisică.

6 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș au intervenit cu o auto-scară în salvarea unei pisicuțe blocate într-un brad. Nu se știe cum a ajuns acolo, dar a stat 3 zile și 3 nopți speriată, fără să mai poată coborî. Înălțimea la care se afla coincide cu etajul 3 al unui bloc.

Fodor Kinga este o iubitoare de animale care locuiește în zonă. Neavând cum să o ajute, a sunat imediat la 112. Profesioniști în orice situație, pompierii mureșeni au ajutat imediat, miercuri, 30 martie, în jurul orei 16.00. Pentru ei nu există fleacuri, ci doar misiuni de salvare. Când felina a ajuns la sol, s-a ales și cu un bol de mâncare și apă.

“Mulțumesc din suflet pompierilor ca au ajutat un pisoi sa coboare din brad. Respect” a menționat Fodor Kinga pe pagina ei de facebook. Comentariile de mulțumiri și apreciere pentru ceea ce fac pompierii mureșeni au început să curgă pe rețelele de socializare. Adăugăm și noi unul, Felicitări!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE