Siguranța copiilor-prioritatea polițiștilor mureșeni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Siguranța copiilor-prioritatea polițiștilor mureșeni

Sute de copiii au fost prezenți în curtea Școlii Gimnaziale Europa unde au admirat expozițiile de tehnică și dotare ale polițiștilor mureșeni.

Vineri, 3 iunie, de la ora 09.00, polițiștii Serviciului Criminalistic și ai Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost prezenți în curtea Școlii Gimnaziale Europa pentru a purta cu copii claselor 0-4 diverse discuții în ceea ce privește siguranța acestora.

Vedetele acțiunii au fost Man, (7 ani) și Keto ( 6 luni) – câinii polițiști, care împreună cu instructorul lor s-au bucurat de toată atenția copiilor. Mici și curioși s-au înghesuit să vadă cum funcţionează un aparat etilotest, au urcat în autospeciale, au pornit girofarul, li s-au luat amprente, distracție mare și interes pentru fiecare sfat dat de polițiști. Probabil, peste mulți ani, vor urma și ei aceeași carieră.

Inspector de poliție Petrovici Alexandra ne-a mărturisit că ea de mică era fascinată de uniforma poliției, la grădiniță, ciclul primar, liceu, știa un singur lucru, că vrea să devină polițist, având un model în familie, unchiul ei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE