Home / Slider / Start de sezon la Ștrandul Apollo. Tarife și program

Start de sezon la Ștrandul Apollo. Tarife și program

Recent, în data de 10 iunie, a fost dat startul unui nou sezon estival la Ștrandul Apollo din incinta Complexului Apollo Wellness Club din comuna Sângeorgiu de Mureș. Ştrandul are o suprafaţã de 24.000 de metri pătrați, iar turiștii au la dispoziție piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată, plajă cu nisip, zone de relaxare, beach volei, servicii de alimentație în zona Paradisul Verde, precum ți servicii de masaj și întreținere corporală.

Potrivit paginii web www.clubapollo.ro, programul zilnic al ștrandului, inclusiv în zilele de sâmbătă, duminică și de sărbători legale este între orele 8.00 – 20.00.

În ceea ce privește tarifele de intrare, acestea sunt împărțite în două categorii, prima dintre acestea referindu-se la programul obișnuit, de luni până vineri: 40 de lei pentru adulți, 17 lei pentru copiii între 7 și 14 ani și 55 de lei pentru adulți VIP. Cea de-a doua categorie de tarife este valabilă în zilele de zâmbătă, duminică și de sărbători legale: 50 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru copiii între 7 și 14 ani și 75 de lei pentru adulți VIP.

Închirierea unui baldachin din zona VIP costă 65 lei în zilele obișnuite și 80 de lei în zilele de sâmbătă, duminică și de sărbători legale.

De asemenea, administratorii Ștrandului Apollo au instituit câteva reguli de acces, din care spicuim: cardul este valabil pentru o intrare, copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate, legitimarea copiilor de la 7 ani la 14 ani se face pe baza certificatului de naștere și copiii până la 14 ani au acces doar însoțiți de un adult.

Citeste si:  Profesorii de limba română, nemulțumiți de posibila structură a bacalaureatului

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Levente Borka-Vitális, față în față cu ursul

O conferință despre oameni și urși, despre coexistență și un festival dedicate convieţuirii dintre om …