Traficanți de droguri din județele Mureș și Cluj, în vizorul Poliției Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 805 Vizualizări

Traficanți de droguri din județele Mureș și Cluj, în vizorul Poliției

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat miercuri, 6 iulie, zece percheziții domiciliare în județele Mureș (8) și Cluj (2), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.”

”Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit substanțe cu efect psihoactiv, în județul Mureș. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 20 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanțe cu efecte psihoactive, 20 de țiple cu închidere zipplock, care conțin o substanță pulverulentă albă, 80 de grame de substanță pulverulentă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, trei cântare electronice de precizie, șase telefoane mobile, 1.555 de euro și 1.800 de lei. Trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, au fost conduse la audieri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventive”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj – Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE