Cross caritabil la Sighișoara – ediție specială  Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 257 Vizualizări

Cross caritabil la Sighișoara – ediție specială 

Asociația AUM în colaborare cu Interact Club Sighișoara organizează duminică, 25 septembrie 2022, o ediție specială 5K RUN & WALK + ColorAct.

În acest an evenimentul sportiv caritabil cunoscut de comunitatea locală va fi mai colorat și mai plin de veselie ca oricând. Crossul de 5 kilometri organizat pentru al patrulea an consecutiv la Sighișoara va oferi de această dată experiența Color Act – inițiativă a liceenilor sighișoreni inspirată din conceptul „color run”, cunoscut în întreaga lume.

Evenimentul se adresează tuturor celor care iubesc sportul și natura, celor care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod constructiv și celor care doresc să susțină cauza caritabilă. În cadrul acestei ediții fondurile stânse din donații vor fi oferite Clubului Sportiv Școlar Sighişoara, pentru a-i încuraja şi a-i recompensa pe tinerii sportivi care ne reprezintă oraşul şi ţara la competiţii şi campionate.

„Contăm pe faptul că împreună putem ajunge departe și astfel de colaborări sunt foarte importante în crearea unor oportunități inedite și utile de petrecere a timpului liber. Încurajăm astfel atât adoptarea unui stil de viață sănătos cât și sentimentul de apartenență în comunitatea sighișoreană, și abia așteptăm să ne vedem într-un număr cât mai mare la linia de start,”   Florentina Mărcuș, coordonator Asociația AUM

Participanţii sunt aşteptaţi duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, în curtea Clubului Copiilor, strada 1 Decembrie 1918, numărul 30. Înscrierea se poate face prin formularul online de pe pagina de Facebook a evenimentului, sau la faţa locului. Traseul este compus din străzi ale orașului și poteci de pădure și poate fi parcurs atât prin alergare cât și prin mers. Startul crossului va avea loc la ora 16:00. Evenimentul se va încheia cu lansarea în aer a pudrei colorate, cu un concert Interact Band și multe alte surprize.

Asociaţia AUM este o organizaţie nonguvernamentală, devenită activă în anul 2018, care se ocupă cu scrierea şi implementarea de proiecte aprobate şi cofinanţate prin Corpul European de Solidaritate, iniţiativă a Comisiei Europene. Cu ajutorul vountarilor naţionali şi internaţionali se crează programe de educaţie non-formală complementară pentru copii, tineri şi adulţi cu scopul de a răspunde unor nevoi prezente în comunitatea locală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE