Cum faci bani direct de pe telefon dacă ești instalator, zugrav sau electrician? Recomandări zi de zi
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Cum faci bani direct de pe telefon dacă ești instalator, zugrav sau electrician?

Pandemie, război sau criză economică. Ultimii ani au fost grei, mai ales pentru liberii profesioniști. Dar cum ar fi dacă ți-am spune că, în ciudat contextelor sociale, poți câștiga bani ușor, chiar de pe telefonul mobil?

Ghiță este aplicația care te pune în contact direct cu clienții care au nevoie de serviciile tale. Dacă ești instalator, zugrav sau electrician, descarcă aplicația din Google Play sau App Store și lasă internetul să facă totul în locul tău.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi serviciul pe care îl poți oferi și să îți expui oferta de preț.

  • Descarcă gratuit aplicația și fă-ți un cont de meșter
  • Alege serviciul pe care îl poți oferi
  • Publică oferta ta împreună cu tariful

În maximum 30 de minute ești conectat cu clienții tăi și poți alege către care dintre aceștia să te îndrepți. Poți face una sau mai multe lucrări, în funcție de timpul pe care vrei să îl aloci.

De asemenea, dacă deții o companie care prestează unul dintre cele trei servicii, beneficiezi de aceleași facilități. În plus, poți să înaintezi până la 5 oferte, până când te decizi să achiziționezi abonamentul. Opțiunile de tarifare pentru abonament sunt:

  • Pentru meșterii persoane fizice, începând cu ce-a de-a patra ofertă acceptată, serviciile furnizate prin Ghiță App sunt disponibile prin plata unui abonament lunar, în cuantum de 39 de euro, cu TVA inclus;
  • Pentru meșterii persoane juridice, începând cu ce-a de-a șasea ofertă acceptată, serviciile furnizate prin Ghiță App sunt disponibile prin plata unui abonament lunar, în cuantum de 99 de euro, cu TVA inclus.

Aplicația este dedicată meșterilor din Târgu-Mureș și se adresează atât persoanelor fizice, liber profesioniști, cât și persoanelor juridice, companii sau firme care prestează unul dintre cele trei servicii. Pentru ca o persoană juridică să beneficieze de funcționalitățile puse la dispoziție prin aplicația Ghiță, aceasta poate solicita un parteneriat pe adresa ghita@ghita.app.

Descarcă și tu aplicația Ghiță și câștigă bani direct de pe telefonul mobil.

Descarcă pentru Google Play

Descarcă pentru App Store

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE