”Încalţă un copil, de toamnă”, campanie lansată în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

”Încalţă un copil, de toamnă”, campanie lansată în județul Mureș

Fundaţia Zurli şi Asociaţia Divers au demarat o nouă ediţie a campaniei „Încalţă un copil, de toamnă” prin care se doreşte încurajarea oamenilor să achiziţioneze încălţăminte pentru sezonul rece şi să o doneze copiilor nevoiaşi.
„Mureşenii sunt invitaţi să cumpere şi să doneze o pereche de încălţări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la fraţi sau de la părinţi. Persoane fizice, juridice, companii mici şi mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care, an de an, Fundaţia Zurli ajunge acolo unde oamenii nu îşi imaginează că există copii care au nevoie să fie văzuţi şi ajutaţi. În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în tenişi găuriţi, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată. Prin campania ‘Încalţă un copil’, Mirela Retegan – fondatoarea brandului Zurli – îşi propune să încalţe cu ghete noi copiii care nici nu îndrăznesc să viseze la ghete sau haine noi”, a arătat Asociaţia Divers, într-un comunicat de presă.
Pachetele trebuie să conţină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuţe, oamenii sunt încurajaţi să pună şi alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru şcoală.
În primele trei ediţii, ”Încalţă un copil” a mobilizat mii de oameni din ţară şi comunităţile de români din diaspora. Astfel, organizatorii, cu ajutorul partenerilor lor, au reuşit să strângă 25.000 de perechi de încălţări noi, pentru 25.000 de copii din toată România.
Pachetele sunt aşteptate în Târgu Mureş la sediul Asociaţiei Divers din strada Avram Iancu nr. 29, zilnic între orele 10,00-13,00, sâmbătă între orele 10,00 – 13,00, până pe 2 decembrie.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE