Bugetul pentru construirea Spitalului UMFST suplimentat cu un milion de lei Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 632 Vizualizări

Bugetul pentru construirea Spitalului UMFST suplimentat cu un milion de lei

Proiectul Legii Bugetului de stat și al Legii Bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023 au fost dezbătute și votate în Parlament, a anunțat joi, 15 decembrie, senatorul social-democrat Leonard Azamfirei.

Potrivit senatorului mureșean, bugetul pentru 2023 este unul echilibrat, care răspunde câtorva nevoi fundamentale: susținerea populației, mai ales a celei mai vulnerabile, prin creșterea alocațiilor, a pensiillor, a salariului minim, a indemnizațiilor pentru creșterea copilului și a indemnizațiilor persoanelor cu handicap, finanțarea prioritară a infrastructurii rutiere și feroviare – 23 de miliarde de lei, alocarea de resurse record pentru investiții – 7,2% din PIB și finanțarea programelor de sănătate curativă cu 7,8 miliarde de lei.

”Împreună cu domnul deputat PSD, conf. dr. Florin Buicu, am reușit amendarea bugetului de stat prin suplimentarea cu 1.000.000 de lei a sumei alocate inițial de la bugetul de stat pentru construcția Spitalului Clinic Universitar “George Emil Palade”. Pentru prima dată bugetul României s-a aprobat înainte de mijlocul lunii decembrie. Unele lucruri se schimbă în bine!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Leonard Azamfirei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE