Incendiu la un atelier de tâmplărie din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1478 Vizualizări

Incendiu la un atelier de tâmplărie din Târgu Mureș

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, ce încadrează două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de lucru și salvarea de la înălțimi, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă, au fost solicitate să intervină luni, 13 februarie, în jurul orei 11.00, în municipiul Târgu Mureș, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul acoperișului unui atelier de tâmplărie situat pe strada 22 Decembrie 1989.

”La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta izolat la nivelul acoperișului, fiind localizat în scurt timp. Se acționează pentru lichidarea tuturor focarelor aprinse și cercetarea zonei afectate”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 11.11:

”Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului, în apropierea hornului depozitului în care este depozitat material lemnos, pe o suprafață de circa 15 metri pătrați. Se intervine pentru stingere. Nu s-au înregistrat victime surprinse de incendiu și până în acest moment nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE