FOTO: ”Magie” cu gunoaie la Târgu Mureș!?! 5 întrebări pentru șefii de la ADI Ecolect Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3178 Vizualizări

FOTO: ”Magie” cu gunoaie la Târgu Mureș!?! 5 întrebări pentru șefii de la ADI Ecolect Mureș

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă o situație aparent inexplicabilă.

Luni, 3 aprilie 2023, Consiliile Locale ale unităților administrativ-teritoriale care fac parte din Zona 2 Târgu Mureș a proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Mureș” au dat ”undă verde” demarării unei noi proceduri de selecție a unui operator, prin negociere directă.

Marți, 4 aprilie 2023, a fost ultima zi în care societatea Brantner Veres din Cluj Napoca a colectat deșeurile menajere din Târgu Mureș. La această dată s-a împlinit perioada de 90 de zile de la rezilierea contractului de operare de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ecolect Mureș, în care societatea clujeană era obligată să deservească Zona 2 Târgu Mureș, potrivit legislației din vigoare.

Teoretic, dar și practic, după data de 4 aprilie 2023 până când ADI Ecolect Mureș finalizează procedura de atribuire prin negociere directă (care durează minim o săptămână) localitățile din Zona 2 Târgu Mureș au rămas fără operator de colectare a deșeurilor menajere.

În realitate însă, așa după cum se poate remarca în fotografiile de mai jos, realizate în zilele de 5, 6, 7, 8 și 9 aprilie 2023 între străzile Șurianu și Ion Buteanu din cartierul Dâmbu Pietros, cineva a golit/ golește constant, de la o zi la alta, tomberoanele cu gunoi menajer.

Miercuri, 5 aprilie, seara:

Joi, 6 aprilie, seara:

Vineri, 7 aprilie, seara:

Sâmbătă, 8 aprilie, la amiază:

Duminică, 9 aprilie, la amiază:

Astfel, cotidianul Zi de Zi adresează următoarele întrebări către conducerea ADI Ecolect Mureș: cine, cum, de ce, până când și nu în ultimul rând, cât?!?

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE