În 27 mai, la Teatrul Național din Târgu Mureș, Mihai Morar prezintă TEDxCornisa! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1417 Vizualizări

În 27 mai, la Teatrul Național din Târgu Mureș, Mihai Morar prezintă TEDxCornisa!

Tema ediției este “Curaj!”. De aceea, la TEDxCornisa avem ocazia să ascultăm poveștile unor oameni curajoși care și-au urmat visurile, au înfruntat obstacole și au făcut schimbări semnificative în viața lor și pentru lumea noastră. Vom învăța cum să devenim versiunea noastră cea mai curajoasă și autentică.

Mihai Morar, moderatorul conferinței, este una dintre cele mai reconoscibile voci care trezesc România. A devenit un etalon în radioul românesc, alături de Daniel Buzdugan și celebrul lor matinal de la Radio ZU. Mihai a folosit perioada lock-downului ca să lanseze podcastul „Fain&Simplu” devenit, în mai puțin de un an, unul dintre cele mai urmărite podcast-uri din România.

Organizatorii TEDxCornisa vor anunta speakerii pe rând, pentru a le lăsa viitorilor spectatori bucuria de a-i descoperi pe îndelete. Cert este că va fi o ediție TEDxCornisa memorabilă, cu un line-up de invidiat. Vom prezenta și noi, rând pe rând, speakerii invitați și povestea pe scurt a vieții lor. Detalii găsiți pe www.tedxcornisa.com. Primele invitate anunțate sunt Mirela Retegan și Cristina Bâtlan.

Mirela Retegan a creat „Gașca Zurli”, care a devenit cel mai important pilon din industrie și cea mai râvnită formă de divertisment a copiilor din România. Mirela Retegan este acum și “Antrenorul Părinților”, la EuropaFM, pe site-ul mirelaretegan.ro – unde are peste o mie de articole publicate – dar și în sute de workshopuri și conferințe dedicate părinților.

Cu o experiență de peste 30 de ani în mediul de business, Cristina Bâtlan este co-fondatoarea brandului de pantofi și accesorii din piele Musette. Afacerea a început în 1992, iar în prezent compania detine patru fabrici și peste 20 de magazine, atât în țară cât și în străinătate, având o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro. Cristina este implicată activ în numeroase proiecte de antreprenoriat, este investitor în “Imperiul Leilor” si se dedică dezvoltării femeilor antreprenor din România, prin inițiativa Chapters.

Încercați ceva nou astăzi. Luați o decizie curajoasă. Intrați pe site-ul TEDxCornisa, unde sărbătorim curajul în toate formele sale. Rezervați-vă acolo un bilet și profitați de reducerea specială de Paște. 

TEDxCornisa se întâmplă sâmbătă, 27 mai, la Teatrul Național din Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE