Bărbat atacat de urs în  Sovata Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1275 Vizualizări

Bărbat atacat de urs în  Sovata

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost muşcat de urs în jurul orei 11.00, acesta aflânduse în zona unei stâne. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit ISU Mureş „victima de sex masculin a suferit multiple leziuni (prin mușcare) în zona membrului inferior stâng și a fost transportată în stare stabilă la UPU Târgu Mureș.”

„În jurul orei 11:00, Poliția stațiunii Sovata a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoana ar fi fost atacată de un urs. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat, localnic de 37 de ani, ar fi fost mușcat de un urs, în zona unei stâne aflate pe strada Căpeți, din Sovata. Persoana a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, se arată în informarea transmisă de Inspectoratul de Poliţie Mureş.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

(Redacţia)

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE