Accident grav pe E60, în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4105 Vizualizări

Accident grav pe E60, în județul Mureș

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină luni, 24 aprilie, în jurul orei 16.00, la un accident rutier pe E60, între localitățile Saschiz și Mihai Viteazu.

”În accident sunt implicate două autoturisme și au rezultat două victime încarcerate. La fața locului s-au deplasat pompierii mureșeni din cadrul Detașamentului Sighișoara cu o autospecială de apă și spumă, una de descarcerare și o ambulanță SMURD B2”, a informat Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 17.41:

”În această după masă, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs pe DN13 E60, km 89 + 700, în exteriorul localității Saschiz . Din primele informații coliziunea s-a produs între două vehicule, respectiv un autoturism condus din direcția Brașov – Sighișoara, de un bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud și un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Brașov, din sensul opus. În urma evenimentului cei doi șoferi au fost conduși la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs nefericitul eveniment. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de deplasare”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE