Ioan Sorin Botoș, primul la orientare sportivă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Ioan Sorin Botoș, primul la orientare sportivă

Câmpina și Comarnic au găzduit în perioada 28 Aprilie – 1 Mai 2023 ediția 2023 a Cupei Țărilor Latine la orientare sportivă și poate cel mai important rezultat este acela că a fost un număr record de sportivi.

S-au aliniat la start sportivi din Moldova, Finlanda, Norvegia, Germania,  Belgia și România.

După 3 zile de orientare cumulate, mureșeanul Ioan Sorin Botoș obține locul I la M60 adică Masculin Masters între 60-65 de ani. „Mai rămâne Mondialul de Masters din Slovacia,  și Europenele Masters din Bosnia  Herțegovina, ambele în luna august, „a declarat sportivul.

Ioan Sorin Botoș este multiplu campion național și a câștigat toate probele de sprint, medie și lungă distanță la Europenele de Sud-est. Orientarea este un sport în care participantul, sportivul, primește o hartă a zonei de concurs, cu un traseu desenat și cu posturi de control marcate într-o anumită ordine, parcurge acest traseu în viteza maximă posibilă, în funcție de pregătirea fizică, navigând de la un post la altul pe varianta aleasă individual, cu ajutorul busolei,  a punctelor de reper, a punctelor de atac.

Sportivul mureșean este născut pe data de 28 mai 1961, iar noi îi dorim încă de pe acum ca tot resul lunii să se ocupe cu despachetatul cadourilor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE