O zi din viața unui papist Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

O zi din viața unui papist

Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” și-a deschis larg porțile, astăzi, 9 mai. În intervalul orar 9.00-13.00, elevii de clasa VIII- a au posibilitatea să experimenteze o zi din viața unui papist.

Liceu teoretic multicultural, cu profil real și uman, Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” organizează, astăzi, Ziua Porților Deschise, alegerea liceului implicând multe emoţii şi o mare responsabilitate, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi.

”Noi prețuim foarte mult copiii care sunt într-o etapă a vieții în care ei analizează ce vor face mai departe. Oferta școlii noastre este asemănătoare cu ceea ce a fost, cu mici diferențe, dar întotdeauna cuplul dascăl-elev este cel care poate să-l facă pe copil să atingă maximum lui potențial. Vrem să arătăm elevilor de clasa a VIII a că școala noastră se preocupă de clădirea fiecărui copil. Îmi place să văd că la sfârșitul liceului ei sunt pe picioarele lor, știu ce vor, nu au numai spaime și temeri, așa cum se întâmplă în multe cazuri în ziua de astăzi, ci au curaj, optimism, încredere în ei și în ceea ce le poate oferi viața, ” a menționat  prof. Cristina Ligia Someşan, directoarea Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureş.

Evenimentul este organizat de întreg corpul profesoral care au pregătit activități în laboratoare, amfiteatru, bibliotecă, sălile de clasă și sălile de sport. Elevii din clasa a-Xa C, coordonați de dirigina pr. Pogăcean Daniela, asumându-și rolul de leaderi, se implică în organizare și le oferă celor mai mici un tur ghidat și răspunsuri la orice întrebări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE