Home / Mica publicitate / Anunț de mediu

Anunț de mediu

Distribuie

„MUNICIPIUL REGHIN titular al proiectului „Extinderi de apă și canalizare menajeră în municipiul Reghin, județul Mureș” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extinderi de apă și canalizare menajeră în municipiul Reghin, județul Mureș”, propus a fi amplasat în Municipiul Reghin, străzile: Codrului, Pictor Grigorescu, Molidului, Bartok Bela, Mihai Viteazu, Arenei, Autobuzului, Argeșului, Iernuțeni, Cerbului, Mihai Eminescu, Vânătorilor, Gării, Kemeny Janos, județul Mureș.

            Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de: luni între orele 9.00-15.00 și marți – vineri între orele 9.00-12.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Mureș”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Distribuție Energie Electrică Romania – Sucursala Mureș

Distribuie anunță întreruperea alimentării cu energie electrică:   Nr. crt.Data  întreruperiiLocalitatea/AdresaIntervalul orar 14.09.2023Rîpa de Jos, Vătava, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.