Băut și fără permis la volan Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Băut și fără permis la volan

Un bărbat din municipiul Reghin s-a ales marți, 13 iunie, cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii rutier în timp ce conducea băut și fără permis de conducere.

În cursul zilei de13 iunie 2023, în jurul orei 14.50, Poliția municipiului Reghin a primit un apel 112, cu privire la un autoturism care se deplasa pe drumurile publice, cu suspiciunea că șoferul acestuia este în stare de ebrietate. Un echipaj din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Petelea a oprit autoturismul în localitatea Ibănești.

Șoferul, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Reghin, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, și condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge. Verificat în bazele de date de către polițiști, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, potrivit informațiilor oferite de Compartimentul Relații Publice, din cadrul IPJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE