Cu SUP-ul pe râul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 264 Vizualizări

Cu SUP-ul pe râul Mureș

Începând cu data de 15 mai și până la data de 15 septembrie, Backpackers România organizează zilnic ieșiri pe râul Mureș. Activitățile se vor desfășura în zona GoKart din Târgu Mureș, de luni până joi pe toată această perioadă dacă vremea va fi potrivită pentru astfel de activități și vor avea loc cu SUP-uri, iar scopul lor va fi de a vedea zonele mai puțin știute ale râului Mureș. Fiecare sesiune va fi de două ore, sub îndrumarea unui ghid, iar fiecare participant va fi echipat cu vestă de salvare.

„SUP sau Stand Up Paddle, este o placă gonflabilă, pe care poți sta pe genunchi sau în picioare, iar cu ajutorul unei pedale (vâsle) te poți deplasa pe apă. Îți garantăm că este un sport care se învață extrem de repede”, se precizează în anunțul evenimentului.

Dacă nu ști înota sau ai frică de apă, organizatorii evenimentului ne asigură că fiecare participant va primi vestă de salvare și instrucțiuni înainte de a începe aventura pe apă. Prețul este de 70 de lei/SUP, pe o durată de două ore, iar distanța care se va parcurge este între 1-5 kilometri. Echipamentul necesar trebuie să includă costum de baie și prosop.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE