Dublă sărbătoare la Târgu Mureș: Ziua Drapelului Național și Ziua Iei Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1026 Vizualizări

Dublă sărbătoare la Târgu Mureș: Ziua Drapelului Național și Ziua Iei

Organizația AUR Târgu Mureș organizează sâmbătă, 24 iunie, un eveniment special de sărbătorire a Drapelul Național.

”Continuăm tradiția de a ne arăta respectul pentru istorie, pentru valorile naționale si iubirea pentru simbolurile țării și în 24 iunie, de la ora 15.00 vă invităm să marcăm Ziua Drapelului Național pe măsura importanței acestui simbol. Alexandru Ioan Cuza spunea că „steagul este familia, ogorul fiecăruia, casa în care s-au născut părinţii şi unde se vor naşte copiii voştri. Steagul este, încă, simbolul devotamentului, credinţei, ordinei şi al disciplinei ce reprezintă oastea”. Evenimentul va debuta la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” începând cu ora 15.00, de unde vom porni în marșul care transformă străzile din Târgu Mureș în roșu-galben-albastru. Împreună vom arăta că suntem o forță, că semnificația tricolorului va dăinui mereu în inimile noastre, iar la Teatrul de Vară din centrul orașului, începând cu ora 16.00 vom sărbători românește, cu muzică, dans și voie bună această zi extraordinară”, a informat Biroul de presă al AUR Târgu Mureș.

Reprezentanții AUR au făcut un apel pentru participanții la eveniment să vină îmbrăcați în ii, pentru a sărbători astfel și Ziua Iei.

”Având în vedere caracterul național al evenimentului, precum și faptul că în 24 iunie sărbătorim și Ziua Iei, recomandăm participanților care au posibilitatea, să îmbrace portul sau cămașa populară. Vă așteptăm cu drag!”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE