(Re)start la colectarea gunoiului menajer din Zona 2 Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 833 Vizualizări

(Re)start la colectarea gunoiului menajer din Zona 2 Mureș

Noul operator de salubritate pentru Zona 2 Mureș, Asocierea Polaris M Holding – Urban Grup Environment, a demarat marți, 4 iulie, colectarea gunoiului menajer.

Având în vedere că deșeurile erau neridicate de opt zile, acțiunea a început mai devreme de cele cinci zile lucrătoare aferente perioadei de mobilizare, au informat, în aceeași zi, reprezentanții Asocierii.

„Am dat startul curățeniei în oraș! Până la ora 12.00, s-au colectat aproximativ 163 de tone de gunoi menajer, iar platformele și împrejurimile containerelor au fost spălate și curățate. Estimăm că până la finalul acestei zile, vom colecta aproximativ 300 de tone din surplusul de deșeuri din oraș. Totodată, avem capacitatea de a suplimenta numărul de utilaje, la nevoie. După cum se observă, acționăm în forță pe raza municipiului Târgu Mureș cu utilajele aferente și asigurăm târgumureșenii că în cel mai scurt timp orașul va fi curățat, iar activitatea se va desfășura conform graficelor prezentate în contract”, a declarat Mihai Teodor, purtătorul de cuvânt al Asocierii.

Potrivit aceleiași surse, ”după inspecția minuțioasă a ADI Ecolect”, Ordinul de începere a prestării Serviciului de Salubrizare Zona 2 Târgu Mureș a fost emis luni, pe 3 iulie.

”Polaris M Holding și Urban Grup Environment au o tradiție de peste 30 de ani în colectarea și gestionarea deșeurilor, atât pe piața din România cât și în Europa. Îmbunătățirea continuă a serviciilor, gradul ridicat de competență profesională al angajaților noștri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigențe nevoi ale cetățenilor sunt principii de baza pe care se axează Asocierea”, au mai informat reprezentanții Asocierii.

Zona 2 Mureș este alcătuită din: municipiul Târgu Mureș, orașul Miercurea Nirajului și comunele Band, Pănet, Mădăraș, Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, Cristești, Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Livezeni, Corunca, Glodeni, Gornești, Hodoșa, Vărgata, Eremitu, Bereni, Măgherani.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE